Villamenten.
Een begrip.

De Hemelijn bestaat uit 17 prestigieuze villamenten met oppervlaktes van 142m² tot 252m². De Hemelijn biedt de ruimte en de privacy van een villa, absoluut comfort en een centrale ligging in combinatie met de faciliteiten van een moderne meergezinswoning. 

Het gebouw is een echte blikvanger met een opvallende architectuur. Tijdloos, duurzaam en met klasse, helemaal zoals u van Glaudis mag verwachten. De prachtige oude tuin maakt de ‘Urban Villa’ compleet. Het grootste deel wordt behouden, maar krijgt een hedendaagse make-over. Het resultaat is strak, tijdloos en in perfecte harmonie met de omgeving. 

Gelukkig koppel met boek in de zetelVader en zoon spelend in de leefruimteGelukkig koppel dinerend in de tuin

Uniek in ruimte en vorm

Het slimme ontwerp van elk individueel villament zorgt voor het ideale ruimtegebruik, een hoge belevingswaarde, maximale lichtinval, verhoogd akoestisch en thermisch comfort en privacy. 

Glaudis staat voor buitengewoon kwalitatief wonen. Net zoals onze andere projecten blinkt De Hemelijn uit in woonbeleving. Elk villament beantwoordt aan de Glaudis-norm, uniek in het woonlandschap. Daarbij overstijgt iedere ruimte het functionele. We combineren open ruimtes en grote terrassen met een buitengewone afwerking op maat van de klant.

Oase van rust en groen

Wonen in De Hemelijn is wonen in een heerlijke groene omgeving. De tuin is opvallend groot en volledig omheind, zodat u maximaal geniet van de heerlijke buitenlucht. 

Een privaat domein waarin we een mooie grote tuin midden in het centrum van Hoeselt vandaag en voor de toekomst garanderen. Oude en nieuwe bomen scheppen een bijzondere sfeer. Dankzij het aangename groenscherm rondom het domein is uw privacy altijd verzekerd. ’s Avonds worden de tuin en het gebouw subtiel uitgelicht.

De achtertuin loopt naadloos over in de groene omgeving en geeft u rechtstreeks toegang tot een idyllische wandelweg. Zo maakt u vanuit De Hemelijn inspirerende wandelingen in de nabije boomgaarden en natuur.

Zicht op De Hemelijn vanuit het gemeenschappelijk domein

Ruime terrassen en tuinen

De villamenten hebben opvallend ruime terrassen die op het zuidwesten zijn georiënteerd. Het geheel wordt omrand met bomen en groene hagen. Dankzij de vernuftige indeling worden de privacy en het comfort van iedere bewoner gegarandeerd.

4 villamenten op het gelijkvloers hebben een privatieve tuin die rechtstreeks toegang geeft tot het gemeenschappelijke domein. Penthouse 3.2 wordt ook omrand met een daktuin.

Technologie ten dienste van wooncomfort

Dankzij het geïntegreerd domotica-systeem heeft u uw villament altijd bij de hand. Bedien uw verwarming, verlichting en parlofonie op 1 scherm: 'in house' in de leefruimte of 'mobile' op uw smartphone of tablet. De technologie draagt bij tot gebruiksgemak, een slimmer energiebeheer, meer veiligheid en meer wooncomfort. 

Toegang & parkeren

De schuifpoort geeft toegang tot het domein van de Hemelijn en benadrukt de private sfeer. U kunt eenvoudig en veilig ondergronds parkeren.

Elk villament heeft minstens één ondergrondse parkeerplaats en een berging. Vanuit de parking brengt de lift u direct tot aan de deur van uw villament. In de kelder en op het terrein is er ruimte voorzien om fietsen te stallen. De elektronische badgecontrole aan de gemeenschappelijke ingangen verzekert de veiligheid. 

Ontvang uw gasten in stijl via de mooie toegangsweg en de brede trappen. In de moderne inkomhallen is aan ieder detail gedacht.

Luchtbeeld van De Hemelijn met zicht op gemeenschappelijk domein en terrassen